Sajsa´s Kladdkaka
Måste skryta lite, men denna kladdkakan är helt överjävlig. Jag baka den häromdagen, frös in det som blev över och tinade upp någon dag efter. Ingen skillnad på smak eller konsistens över huvud taget.
Tanken är att göra typ 2 stycken och frysa in bara för att ha när någon kommer hit.
Mina kakor ligger bara och väntar på att bli uppätna i frysen. Det är ju gott i början, men som det är nu så fikas det för sällan under detta tak. Och vi kommer bara ihåg att det finns den första veckan.
I alla fall så passa den superbra med lite halvsmällt glass och blåbär ;D
Tanken är att göra typ 2 stycken och frysa in bara för att ha när någon kommer hit.
Mina kakor ligger bara och väntar på att bli uppätna i frysen. Det är ju gott i början, men som det är nu så fikas det för sällan under detta tak. Och vi kommer bara ihåg att det finns den första veckan.
I alla fall så passa den superbra med lite halvsmällt glass och blåbär ;D
Kladdkaka
100 gr smör
2 ägg
3 dl socker
1,5 dl mjöl
1 dl kakao
1/4 tsk salt
Viktigt --> 50 g mjölkchoklad ( Hellst Marabou )
100 gr smör
2 ägg
3 dl socker
1,5 dl mjöl
1 dl kakao
1/4 tsk salt
Viktigt --> 50 g mjölkchoklad ( Hellst Marabou )
Kommentarer
Trackback