Påskpaj med kyckling och ägg

Ingredienser

Pajdeg:
3.5 dl vetemjöl
125 g margarin
4 msk kallt vatten

Fyllning:
4-5 hårdkokta ägg
3 kycklingfileer i bitar
0,5 röd paprika
1 liten purjolök
1 paket bacon
1 burk stuvade champinjoner
200 g smörfrästa champinjoner
2-3 msk portvin
2-3 msk grädde
1 msk soya
1 äggula till pensling


Gör så här

Bottna en pajform med äggklyftor och kycklingbitar som
är stekta och kryddade med salt och peppar. Fräs paprika
purjolök och bacon tillsammans i stekpanna. Lägg över i
pajformen. Värm championstuvningen och tillsätt champinjonerna, portvin, grädde och soya. Bred stuvningen
över ingredienserna i pajformen.
Gör pajdegen , kavla ut och lägg som ett lock över pajformen.Pensla med äggulan. Grädda i ugn 200 grader
20-30 min.
Servera med en god sallad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0