Glöggtillbehör

 * Gorgonzola-bollar
20 stycken
150 g  gorgonzola
100 g kesella
10-15 pepparkakor
Blanda gorgonzola och kesella i en skål och rör till en jämn smet.
Ställ in smeten i kylen en timme så den stelnar.
Ta ut runda kulor med en sked och rulla dem i krossade pepparkakor. Ställ kallt tills servering.

 * Kaneldipp
Blanda matlagningsyoghurt (2dl) med kanel (0,5 tsk) och pressad citron (2 tsk). Smaka av med salt och svartpeppar. Ställ kallt.
Till den kan man ha grissini eller varför inte något spett med färs eller kyckling.

 * Pepparkakor med ädelost/grönmögelost eller Brieost

* Citrus sallad
Blanda clementiner och apelsiner, krydda lite keso med kanel eller ha den helt naturell. Super gott och fräsht till glöggen.


Kommentarer
Postat av: felicia

fin blogg ! :D

kolla gärna in min & kommentera :)

2009-11-02 @ 17:29:59
URL: http://feliciasj.blogg.se/
Postat av: RoofersVirginiaBeach

I like this site because of the quality of information that you provide. Please keep up such awesome content.

Virginia Beach Roofers


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0