Juldagen

Då har man vaknat upp, dagen efter julafton.. Är toktrött, himla tur att det inte blir något vidare ståhej idag. Kan vara skönt att vila sig lite efter en lång julafton.
Visserligen skulle vi ha två grabbar hit på kvällen, men det var absolut inget jobbigt med det, tvärt om.. skittrevligt :)

Först så fikade vi lite. Gjorde en kladdkaka som var lite julig och drack kaffe. Därefter kollade vi på Bonde söker fru, det sista avsnitten för att se vad som hänt efter programet.
Det var inte många som hade hållt fast vid sin bondmora.. sex-Magnus var väl den enda som hade sin fru kvar, eller fru och fru... eller  justfan.. han friade ju till henne i programet :)

Efter det spela vi spel. Blev först  Vem vill bli miljonär. Därtill gjorde Alx, Mikael och Mackan iordning en drink. Palle hade glömt fruktsodan så det var väl mindre lyckat... :p dem hade i alla fall öl att trösta sig med ;)
Spelet gick helt åt mitt håll, vann :D
Vi hade en hel del för oss under spelets gång, Brände skivor och hängde upp tvätt drack och åt godis. Tillslut tröttna vi på spelet och laddade om för Med andra ord.
Eftersom MAckan total floppat det första spelet och att Pallen är världens sämsta förlorare så greppade han direkt en partner, Mikael.. Men det skulle han inte gjort.. Jag och Mackan ägde upp dem rätt så hårt ;) Mycket skratt hör detta spelet till och det var kvällens höjdpunkt absolut :D
Sara kika in en snabbis efter 00.00 hade passerat.. ja en bra bit därefter. Satt och kolla när vi spelade klart andra omgången.
Vi planerade även dagen efter, annan dagen. Skulle gå ihop, laga mat och ha lite trevligt på kvällen :)

När alla gått kom tröttheten med storm. Herren i himlen vad trött jag blev, men läggdax det var, och sängen det blev ;) Skulle ju som sagt bli en dag till ;)




Sajsa och Pallen på juldagen. Orkade inte fixa oss så mycket, men ett Palle och Sajsa kort är numera fridlysta så får passa på när båda är klistrade ihop :) <3 Och jag älskar dig Alexander!!
2008-12-28 @ 20:48:51 Min dag Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0