Göteborgskex, Vilken är favoriten?

Jag var nere i affären innan idag och fick fatt på singoallas NYHET, ett kex med lakritsfyllning. Jag verkligen älskar lakrits och varje ting som kommer ut med lakrits måste jag bara prova! Så detta var självklart för min del.

I affären fundera jag på vilken av Göteborgs kex, kakor som var godast. Finns ju ca 7 stycken populära kex.
Sen har dessa olika smaker dessutom.



2009-05-07 @ 19:18:58 Permalink underhållande Kommentarer (3) Trackbacks ()


Snart helg :D

Nu börjar veckan gå mot sitt slut :) Denna dagen har gått med en hejdundrande fart, verkligen superbra!!
Idag är jag på bra humör, även fast jag är fruktansvärt trött.. Förstår inte alls vad som flugit i mig. Kom hem strax efter två och ringde Lena. Vi snacka en liten stund och sen trampa jag igång på¨steppen i 40 minuter.
Träningen blir bara mer och mer effektiv för varje dag som går. Igår blev det 2509step på 40 minuter och idag var jag uppe på 2691 stepp. Förra veckan låg jag bara runt 2200 step på 40 minuter. Men svetttig blir jag i alla fall, det riktigt rinner :P

Sen fortsatte eftermiddagen med att städa rummet och packa iordning inför morgndagen :) Blir ju Pallen imorgon :D <3
Vi ska grilla här hemma ikväll med. Fira att slutet på veckan går mot sitt slut.. Dessutom har varken jag eller mamma jobbat över idag och Tomas vart hemma med Oliver på grund av feber.
Så vi är lite mer utvilade än vad vi vart i början av veckan med all övertid.

Ska bli lite teoriplugg nu en stund o sen lite mer träning i form av sit-up :)
2009-05-07 @ 17:41:54 Permalink Min dag Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu får här bli skärpning

URsäkta, jag har verkligen varit superdålig på att uppdatera min blogg. Det blir mindre tid för datan och mer för jobbet nu känner jag. Dessutom är körkortsteori rätt så prioriterat från min sida. Men nu får jag försöka skärpa mig efter helger i alla fall.

Tänkte som i mitt tidigare inlägg, lägga upp 2 olika kollage med saker jag gjort det senaste, och i detta fall nu i helgen som var!



Valborg


Åkte till Överlida i torsdags redan eftersom jag jobba kväll och var ledig på torsdagen.
Hann komma hem och vila lite innan jag och Palleman åkte till Bengan och Lena för en grillafton :)
Efter maten så var Bengan sugen på en liten utflyckt, det var ju ändå Valborg och något kunde vi såklart hitta på :)

Så vi packa fikakorgen och drog iväg till första stoppet som var en sjö utanför Mjöbäck, Storsjön om ja inte minns fel..
Där fika vi och satt och kika lite på den underbara naturen innan vi drog vidare.
Fick bli ett liet stopp mitt ute i skogen då vi fick syn på 3 älgar. Jag vart bra skrämd till att börja med, men jag blev lugnare efter ett tag. Fick tagit lite kort på dem också :)
Därefter skulle Bengan visa vart han vuxit upp och det var ingen enkel match att ta sig förbi.
Bengans bror bor kvar där och är bonde tror jag. Så hans kosser sprang löst på vägen där vi körde bil. Kändes lite som den djurparken man kör igenom.. Fast med kossor!!
Tillsist åkte vi runt för att kika på lite andra småsaker i naturen.
Fick räknat ut att vi såg :
3 älgar
7 rådjur
3 harar
 - inte illa för en liten biltur va!? ;)

Väl hemma blev det äggtoddy, något ihoparört med socker och äggula. Var väldigt sött men också väldigt gott. Med en mindre touch av apelsinsaft nerblandad så vart det kanongott. Dock kunde min mage inte acceptera hela glaset utan jag fick nöja mig med att smaka lite grann.






Fredag, 1:a maj

Denna dag visste vi inte alls vad vi skulle hitta på. Åka till Borås, men vi var bra osäkra på öppetiderna. Efter lite luskande kring Varbergs öppetider och fått det konstaterat stängt, så drog vi dit ändå, fast för att hitta på lite mys med Daniel.
Först åkte vi dit och lämna av lite saker innan vi drog ner till stan för att inhandla kvällens grillateraljer.
Blev köttabitar ;) med både vanlig potatissallad och tysk :)

Fick fotblåsor eller skoskavsblåsor på BÄGGE lilltårna :( Man ska aldrig gå i klackskor utan nylonstrumpor har jag kommit fram till nu. Även fast att jag gått i dem tidigare så blev det så :( Så barfota från stan till Daniel fick det bli.
Jag kände mig inte nöjd med den lilla turen fram och tillbaka från stan, så jag föreslog en promenad innan grillningen. För den skulle bli ett senare projekt i och med att vi åt på Campino innan vi handla.
Så vi drog ut till Läjet och kolla in hus och naturen:)
Bildenra här får förklara Grillningen vid Ankaret.


Snart var denna kväll passe men innan dess fick det bli en hyrfilm från Hemmakväll :)



Lördag, 2:a Maj

Denna dag var det Party. Förfest hos Mikael med grillning och därefter Lygnevi i Sätila där även Scotts och Lars Christers var och spela :)

Ingen höjdarkväll efter att vi lämnat Mikael kan jag erkänna!!

Får tacka för det trevliga sällskapet där istället :)





Söndag 3:e Maj

Jag verkligen älskade datumet på denna dag även fast dagen var lite seg.
Det har nämligen gått 1,5 år sen jag och Alx blev tillsammans <3
Så underbart härligt med denna tid älskling!! Jag önksar att det kan förbli såhär för alltid.

Vi var rätt trötta efter gårdagen, men bestämde oss för att kika på en film i alla fall.
Sen stod jag hela morgonen och gjorde matlådor. Eller ja en tacopaj, stor sådanna och 2 st mindre i små pajformar. Dessutom blev det en lasange och en låda med pasta & Baconsås.
Hoppas Pallen kan bli mätt på detta ett litet tag i alla fall :)
Halva pajen gick nog åt till lunch tror jag. Det är ju så gott :)

Runt femtiden glev vi iväg mot Veddige för att lämna av mig "/ Hatar varannan söndag då Pallen åker hem.. Det är väldigt jobbigt och jag blir nätan arg på mig själv för att jag inte har körkort och själv kan bestämma när ja vill åka och hellre pendla för att kunna få massa tid med honom<3
Men det är något jag kämpar med nu och som jag gör så gott jag kan åt!!

Hemma hos mamma blev det grillad kyckling. Sen var det dax för Pallen att pysa hem och jag hjälpte min bror med hans dataläxa ända till elva på kvällen.. Lite käpigt med tanke på att jag skulle upp 04.10 dagen därpå..

En okej söndag men som sagt, datumet var helt underbart <3



En ny arbetsvecka framför mig

Veckan började 05.30 då maskinerna rullade igång på jobbet. "Då var det dax igen" tänkte jag. Det är rätt skönt att jobba faktist. Är det rätt tider så är det ingen fara alls. Denna vekckan då arbetstiden är 05.30-14.10 är den bästa. För upp kommer jag alltid på morgonen, utan minsta bekymmer. Visst är jag trött, men då är det bara att tänka på att man snabbt knivknar till igen, för så är det ju alltid :) Och hemgång tidigt så att hela eftermiddagen ligger fria i mina händer.
Dock har denna veckan börjat med en massa övertid. Både i måndags och igår blev det 4 timmar var varje dag. Så under dessa 3 arbetsdagar som gått, har det blivit totalt 32 timmar, en hel arbetsdag extra!!
Så ni kan förså om jag är trött nu!!

Kom hem idag (onsdag) då jag inte jobbat över, kunde inte med att göra det med tanke på hur trött jag var. Måste ju få lite vila också, inte bara jobba.
Men när jag kom hem så bytte jag om till mina träningskläder och trampa igång på maskinen. Blev 40 minuter idag med och jag utökade mina steg från 2207 till 2508 :D inte dumt alls!

Och fram tills nu så har det vart mest plugg för teoriprovet. Liten uppdatering här och på bilddagboken har jag hunnit med också.
2009-05-06 @ 18:53:02 Permalink Min dag Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0