Fiasko

Något man väntat på i flera dagar är över med en sån stor besvikelse. I flera dagar hade både jag och min pojkvän gått och väntat på Sverigematchen. Något som vi trodde skulle bli en spännande och underhållande match. Spännande var det givetvis i början. Men redan 30 minuter in i matchen insåg nog inte bara jag vad som höll på att hända. Sverige var på väg mot ännu en fjasko förlust. Det fanns ingen som helst kämparglöd på planen. Passningarna klaffade inte och stor irritationer uppstod pland spelarna på planen.
Rysslands vinst var inte bara Sveriges dåliga spels förtjänst utan de var riktigt bra, flera hästlängder ifrån Sveriges spel.
Det är väl bara att gratulera!

Känns som att Sverige framöver inte kommer att kunna delta i dessa stora evangemang. Precis som för England så kommer de åka ut redan i kvalet.
Alla börjar komma upp i åren och en stor skara av truppen är skadade. Vi får väl hoppas på mirakel.. annars är väl detta dagens sanning.. tyvärr!!

2008-06-19 @ 14:16:00 Permalink Min dag Kommentarer (0) Trackbacks ()


Svårigheter

Ord är bland det svåraste som finns. Att få in rätt ord i meningar så att inga misstag sker. Det låter i och för sig rätt enkelt, alla har ju gått i skolan och lärt sig att både skriva och läsa. ännu svårare är det att förstå sig på alla tankar, att kunna sortera dessa så att man kan kontrollera dem, men jag har försökt och det är omöjligt.
Med flera år, näst intill 3/4 av mitt liv har lager på lager lagt sig som ett stort block i magen på mig. så kompakt att man inte kan sortera och så tungt att det är omöjligt att lyfta bort.
Jag har en längre tid försökt att ta itu med de översta delen, men allt hänger ihop som en lång kedja. Jag har vänt o vridit på blocket ett flertal gånger, men bara tanken på vilket håll jag ska börja på har gett mig sån otrolig ångest.
Och hur mycket jag än försöker med det yttre lagret så får jag hela tiden börja om eftersom nya problem lägger sig över.

Det är också här alla ord kommer in i bilden igen... Jag har så mycket tankar som snurrar runt i huvudet på mig och jag vet inte hur jag med ord, ska kunna förklara för någon om hur det är att vara jag.
Varenda kväll ligger jag och tänker på detta, och allt saknar ord.. det finns inga ord som beskriver mina tanka och känslor, eller så finns det... Jag kanske bara inte får ihop meningarna rätt.. 

Detta låter säkert jättegnälligt, vilken tanke ska man annars få?
Livet är inte en dans på roser för en endaste individ, förr eller senare störer man på problem som är kämpiga. Jag har som sagt stött på dessa 3/4 av mitt liv, och vad för problem är inte viktigt. Det viktiga är att vara stark och kämpa vidare.. snart kommer min tid, då allt flyter på och går min väg. Men när det blir är helt oklart, det kanske bara är en dröm. Men jag har lärt mig att det alltid finns hopp, och det är vad man ska sträva efter för att lyckas...

2008-06-18 @ 11:07:23 Permalink Min dag Kommentarer (1) Trackbacks ()


Välkommen till min nya blogg!

Jag är en helt vanlig tjej fast med väldigt mycket tankar snurrandes i huvudet på mig. För att underlätta och sortera bland några av dessa har jag startat en egen blogg. Mest för min egen skull, för att gå tillbaka till jobbiga respektive bra dagar och minnas dessa känslor. Det kan vara en stor hjälp och intressant längre fram i livet att gå tillbaka och läsa alla tankar man hade.
Även att kunna återspegla minnen och tankar som är värda att minnas.

Givetvis kommer det stå mycket allmänt, eller det återstår att se hur allt artar sig!

Ni äri alla fall välkommna att läsa min blogg!

2008-06-18 @ 09:41:58 Permalink Min dag Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0