Körskolan

Igår var jag på Kinna trafikskola och skulle hämta lite info om körning osv, men när jag gick där ifrån hade jag redan fem inbokade körlektioner på 2 veckor :D
Fick en bok med lite instuderingsfrågor som jag snabbt börja bläddra i.
Nu ska det bli intensiv pluggning från min del och jag är redan igång ;)

Tanken är att hinna skaffa körkort innan ja fyller 20 år! Och det är två månader dit. Sen har jag 5 av 10 eventuella körlektioner och 5 är på 2 veckor. Så sköter jag mig och pluggar hårt, kör intensvit och tränar på allt så kanske det blir av fort!!

Jag har vart lite frustrerad över att detta kanske kan påverka min träning, men det hinns tydligen med det också, med lite knep!
Mamma har en trampmaskin här hemma och den passar utmärkt att ställa framför spegeln i hallen och trampa på samtidigt som boken är i handen!
körde ett pass på 40 minuter igår och lyckads klara av hela 37 sidor i boken + lite frågeläsning.
Jag vågar inte svara direkt i boken nu innan jag fått snacka med min körskolelärare Putte:P Så det får duga med ett skrivblock istället  :)

Blir nog en repris på gårdagen i dag med. Ätit lite frukost nu och suttit med körboken tills maten smällt.
Tanken är också att gå en extrapromenad till jobbet senare så jag får lite luft! Får hoppas att solen vänder och tar sig en titt i veddige då :)

Ikväll blir det ingen övertid för min del. Jag var bra trött igår och jobbet får inte på något sett påverka mitt teoriplugg nu det närmsta för det är verkligen prioritet nr 1.

Ne nu hinner ja inte skriva mer här, kanske blir en snabb uppdatering innan ja åker till jobbet, annars kommer den säkert imorgon

En sak jag har tid att skriva är ju att ja saknar min lille skatt <3
Längtar till ett körkort så att vi kan träffas lite oftare.. Sajsa tkr det är så ensamt på veckorna utan sin Pallebjörn! "/
Älskar dig!

2009-04-28 @ 11:25:02 Permalink Min dag Kommentarer (0) Trackbacks ()


No more ARBETSLÖS!! :D

Äntligen!!!

Nu är ett jobb fixat. Kanske inte drömjobbet, men jag får en inkomst och en rad möjligheter öppnas.
Nu har jag suttit ett bra tag här och funderat ut vad jag ska göra.

Försa prio är ett körkort. Därefter behöver jag en bil^^ men det får vänta!

Eson pac heter företaget och gör pappersförpackningar. Det är allt iffrån allmäna förpackningar som kondomer, tablettaskar, skönhetsproduktkartonger till läkemedelsförpackningar. I mitt arbete ingår lite olika arbetsuppgifter, men främst att stå och mata in massa papper för limning, eller packa färdiglimmade förpackningar i lådor. Låter rätt simpelt, inte sant!?
Det är en del märkligt folk där, men det är många anställda så givetvis finns där en massa olika själar:)

JAg har gått med Maja hela veckan.. Lite segt.. Inte för att skryta eller något, men det är inte speciellt svårt att lära sig, och går man en mer vid varje maskin så blir det på tok för rörigt och för trångt. Det står i regel 3 pers vid varje maskin.. Men jag har "tagit"för mig och bett om att få stå själv för att lära mig. Blir ju inte lika dant ifall jag får hjälp.. Det behövs ett visst tempo och det är något som kan lura ifall ja inte får göra det själv.
Imorgon tror jag att jag får gå själv. Det blir nog bäst så!

Jag började arbeta förra veckan, och nu denna.. sen har jag fått anställning till 300 september och därefter kand et mkt väl bli förlängt!! det är lite mammaledigheter osv..
Men jag har å andra sidan tid för att söka annat, plus att det kan va lättare i och med att jag förhoppningsvis har körkort då :)
2009-04-22 @ 18:18:29 Permalink Min dag Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det går trögt här.. !! Bilduppdatering :)

Får verkligen be om ursäkt över den helt stillastående bloggen.. Det har vart extremt mycket det senaste så jag har verkligen inte haft tid.

Kommer att lägga upp en del bilder istället för att skriva en massa. En bild säger ju mer än tusen ord ; D



2009-04-22 @ 18:03:04 Permalink Bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pappa 40 år

Idag åkte jag till Göteborg.
Gick rätt så tidigt hemifrån för att gå til bussen, men min glömska ***** kom på när bussen aldrig kom att det var lov och att den bussen jag brukar åka, inte går då.. så stod och vänta en bra stund på den andra bussen..
I övrigt gick resan bra och jag var hemma i lägenheten halv tio ungefär.
Där satte jag igång med smörgåstårtan och den andra tårtan. Sen ramla folk in. Syrran kom först och det blev ett jävla liv på småungarna. Dem skulle bada och tömde ner en halv flaska skum i badkaret. Satt där och skvette. Sen är barn som vi alla vet väldigt grisiga så det var mat och fika och massa dricka överallt.
Sen kom farfar och josefine efter ett tag, blev fika då och senare kom Farbror Benny, Kusinena Linus och Johanna + Johannas kille och faster Lia.
Blev ännu mer kaffe och mat och nu är jag helt proppmätt!!

Blev lite tråkig stäming ett tag, men ena parten förstår man mkt väl. Min kusin hade blivi knivhuggen och ngn annan i "släkten" hade inte speciellt snälla ord mot det och verka inte alls vara inne på samma spår som vi andra med att familjen är viktig!! jaja, alla vet vart dem har varandra och tråkigt nog så får det förbli så.

Var rätt skönt när alla gått hem sen så jag kunde sätta mig och kolla på IFK Göteborg - Helsingborg i lugn och ro. Tråkigt nof förlora IFK p.g.a av felaktigt domslut vad jag anser. Vi hade ju spelet och fler chanser än vad hbg hade så vi borde vunnit och det hade nog blivit så ifall straffen inte blivit av..

Ska strax lägga mig nu. Är galet trött men vill att tiden ska gå fort så att det blir onsdag och Pallen <3 längtar redan!!

Blir nog lite TV först.





Pappas är numera göbbä!!

Natti natti alla :)
2009-04-06 @ 22:33:49 Permalink Min dag Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag = Kebab och bak

Idag var vädret mindre roligt. Var disigt och regnet hängde verkligen i luften..
Men jag hade redan planerat in en bakdag i och med att Alx skulle till Mikael för att kika på AIK-Halmstad.
Palle hade inte så många bullar hemma så det fick bli att fylla på.

När han kom hem sen for vi mot Svenljunga för att som vanligt hämta hem söndagsmaten, KEBAB!
JAg brukar sitta och fundera på varför jag ALDRIG tröttnar!? jag äter exakt samma sak varenda gång och har gjort det nästan varje söndag nu i 17 månader. Kan bero på att jag inte tål speciellt mycket men sen är det också himelskt gott!!

Vi var inne på svenljuinga affären och såg Robin Bengtsson från idol 08. Kul att se männiksor i verkligeheten.. Det är så sjukt va folk ser annorlunda ut på Tv när de är stylade.. men men!

på kvällen var det Von Veteren på Tv, och det var något som vi ville se!
Blir ju rätt sena kvällar men helgen känns lite längre när man myser fullt ut på söndagar. Sen är det ett bra avslut innan ja ska lämna Alx för att åka till gbg. Men å andra sidan så vet man hur mys det är och hur mkt man ska sakna honom när man sätter sig på bussen på morgonen.. "/

En helt okej helg med en massa mys som vanligt. Trevligt med en heldag med familjen Johansson dessutom, det gillar vi :D <3
2009-04-06 @ 22:23:30 Permalink Min dag Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag 4 April - kalas + grillkväll

Idag var det kalas hos Alx morfar som gyllde 84 år.
Dagen börja mys med en stoor sol, så det var tvunget att ta en promenad:D

Vi fixa ordning oss och halv två kom Bengan och Lena och hämta upp oss :)
Alx morfar, Anders har precis kommit in på ett boende i Sexdrega så det var inte hemma hos honom i huset.

Med solen högt upp och utan moln i syne åkte vi iväg, alla i sommarkläder :) helt underbart!!
I Svenljuga mötte vi upp David och Sopphie och därefter for vi vidare mot Sexdrega.

Anders låg och tog igen sig när vi kom, men kom snabbt på fötter.
Var en trevlig eftermiddag :)




Min Pallebjörn och hans broder David :)




Sajsa sola sig ute i solen denna dag :)

Efter kalaset åkte vi hem till Bengan och Lena. Blev en fortsättning på dagen med familjen Johansson mys. Skulle grillas. Bengan hade varit så duktigt och tvättat av hela altanen för denna kväll och det var ett väldigt bra intiativ av dem :)
Verkligen jättemys!



Sajsa solar på altanen :)

 

Här har vi Grillmästarn Bängan :)

2009-04-06 @ 22:12:06 Permalink Min dag Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag 3 april 2009

Idag hade jag möte på morgonen. Så klockan tio var jag nere vid arbetsförmedlingen och samatala lite om jobb osv. Det verkar vara något på gång med ett jobb på Barken Viking, en segelbåd med Café/ restaurang som ligger vid gästhamnen i Göteborg. Rätt mysig sådan. Men det är inte helt säkert ännu, så vi får se :)

Därefter gick jag hem och packa ihop det sista och begav mig. Pallen ringde en snabbis och berätta att han fick behålla sitt jobb :D Något som verkligen lyfte min dag!!

Resan med bussen gick bra och instället för att sitta av de 55 minutrarna i Kinna innan bussen till Överlida skulle gå, så gick jag till Örby. tog kanske 45 minuter. Massa uppförsbackar som man inte alls tänker på när man åker bil + två väskor.!! Men jag överlevde och i Örby börja dimman spricka upp och solen kika fram. Den titta fram desto längre mot Överlida bussen kom.

Hemma var ja så trött efter bussfärden så jag gick och la mig. Sov nog i 1,5 timme och kunde blivit mer ifall inte Jonas kommit förbi en snabbis!

På kvällen laga vi mat, eller jag rättare sagt och det blev en tacopaj :) Väldigt gott!!
Och i vanlig ordning blev det Bengan och Lena :)
Vi kika på talang. Lite jobbig jury faktist.. Perelli verkar ju bara tycka om folket som sjunger och dét andra två verkar ju inte alls ha en aning om vad vi TV-tittare anser som talanger..

Dagen blev lugn med en del mys :)



Barken Viking

Det bästa med denna dag var att jag och Alx hade 17 månader <3
Helt underbara månader med honom!!
2009-04-06 @ 21:59:59 Permalink Min dag Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pågen Gifflar, ny smak - "Chocolate chip", vilken är din favorit?



Pågens nya giffelsmak  - Chocolate chip













Vist älskar alla pågens Gifflar!!?
Jag har testat den nya smaken för i år, Chocolate chip och den var uuuuur god!!
Saffran bullen kändes torr och likså den med vanilj. Men orginalgiffeln med kanel- smak går alltid hem.
Vad passar inte mer perfekt än en påse Gifflar på en picknick?
Muuums!!
2009-04-02 @ 18:46:08 Permalink Nyheter Kommentarer (0) Trackbacks ()


Årets första bubbe :P

Igår när jag var ute på en promenad skulle jag in i affären och köpa frimärken. Helt galet, men  jag fick syn på lite jordgubbar, dock inte Svenska. Men jag kunde bara inte låta bli. Blev druvor o bubbar och 2 frimärken.
Var härligt att sätta sig på balkongen sen och läsa posten.
Pappas X hade skickat massa kort häromdagen som jag kika på.. haha skitroliga kort ^^



Jag bakade lite som Christina skulle få. Hon ville absolut inte ha ett paket. Hon vägra tala om vad hon ville ha, men kakor kunde hon ta sa hon :P Så jag bakade, äpplemuffins, biscotti, morotsmuffins med Philadelfiaglasyr och choklate chip cookies med nonstop i :)







bror vad med hos Christina :)

Christina hugger in på smörgåstårtan :)
2009-04-02 @ 15:12:00 Permalink Min dag Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0