Torsdag- still sick...

Idag har jag vart galet rastlös.. Vet inte hur man ska hantera en sån dag. Hade säkert feber i morse, var tokvarm och höll på att dö av hetta. Kände att jag på något vis var tvungen att svalka mig. Svaret på hur, kom direkt när jag skulle in i frysen "avfrostning" haha.. jisses, en hel isplan kunde täckas med den is som fanns där..
Jaja tänkte jag, detta blir säkert dö jobbigt, men vafasen.. riv ut allt o stäng av frysen så sköter sig väl det mesta av sig självt^^ jaja eller hur!?

Pappa verka ha fått intresse på de där med avfrostning o släpa fram en skurhink o en pinne med peruk^^  haha såg så ut i alla fall och kommer inte på¨just nu vad det heter, men antar att ni förstår ;)
Sen satte jag in små ljus i frysen och hoppades på snabbare resultat, men det kunde jag räkna ut med stortårna att det inte skulle bidra med någon större skillnad. Pyttelite resultat gav det, men jag koka upp massa vatten och ställde in grytor istället. Pappa den smartskaften tryckte in hårblåsen i kontakten, drog på full värme och braxa igång blåset :) haha såg rätt kul ut och bild kommer en bit ner.
Det gick skapligt bra alla fall och det vita skåpet såg nu ut som en frys invändigt ;)



Klockan halv två ringde telefonen och Fredde var i lur " jag ska till akuten, så ni vet" "/ blev rätt orolig där.. jag sjuk o fredde på sjukhuset.. pappa under "programering" jaja, det var hans lilla finger som han hade lyckats pajja under ett friskis och svettis pass på gympan^^ vissa klarar då fan av vad som hellst ;D

I alla fall så sa vi säkert tio ggr att vi kunde åka dit o va med han, men han protestera:S undra varför, så jävla roligt är det ju inte att sitta där själv. Så vi drog några rader om att han hade med ngn tjej eller att han var rädd att farsan skulle skämma ut honom.. 

vi drog till IKEA o köpte säng till mig istället. Och kan ju lova att han skämde ut mig där istället, gubbe!
Men idag har verkligen vart en pappa o lilla Sajsa dag :) roligast va när han körde en sån lastvagn på parkeringen o tog lite sats o hoppa upp o gleeeed iväg ;) haha kan ju säga att ja skämdes ganska så kraftigt efter det ^^ var ju inte bara ett par ögon som drog sig till honom utan typ alla på hela parkeringen.. jaja är väl van med han antar jag : )

Vi fick köpt en säng till mig, lite tallrikar o sånt till papps o sen köpte ja nga ljussaker till Pallen, hoppas han tycker om dem  : )

Vi lasta på sängen o spände fast den på taket o gled iväg. Gubben var törstig så vi fick stanna på "handlarn" på vägen o köpa dricka. Haha måste bara nämna hans "klant" tappa julmustflaskan id fötterna o skulle fiska upp den samtidigt som han körde bil, och när han fått upp den så skruva han av korken.. haha och den hade typ rullat runt på golvet så efter det hade vi julmust i hela framsätet och jaa haha, där den handbromsen sitter, i de lilla hålet under där låg en hel pöl :P

I alla fall, vi kom hem o skulle släpa upp den jävla sängen.. kan ju erkänna att det var rätt så kämpigt för mig att få upp den för backarna o trapporna framför allt. pappa nästan sprang upp och så skulle ja hänga på med sängen där bak o ja.. haha det gick ju som det gick. fick stanna typ tre gånger på vägen för att vila armarna ^^ Sen var ja kanonslut när jah kom hem.

Hade lite energi kvar till att laga mat i alla fall, eller en del antagligen.. det var inga makaroner och köttbullar direkt^^
Men jag hade ideer efter ideer som drog genom huvudet, men sen fastna jag på ett recept.. eller vad ja ska kalla det. ett eget ihopkok som jag tyckte verka gott:) och så blev det och gott blev det också :) mm mm mmmh!

Sen hade jag en förbannad bra energi, måste vart att dagen ändå vart okej, att jag och Pappa haft en bra dag tillsamman :) men satt o ladda musik och hade ett leende på läpparna utan någon anledning.. Men det är bra om man kan känna så i sin ensamhet! Nöjd i tillvaraon eller hur ska man förklara? 
 
fast en stöt o ja tappa 10 % av mitt humör.. men det är under uppdatering nu får jag hoppas :) ladda ner mer musik och lyssna och njuta :) lägga in lite ny musik inför morgondagen :)


Dagens bilder..



Snygg va? haha så här såg frysen ut innan ;) mina små ljus jag trodde på till 110% :$


nu börjar ni se resultat va? ; ) som ja skrev innan, han försökte med en hårblås..


Fredde o Pappa skyfflar i sig mat :) helskön bild :)


 

2008-11-20 @ 22:59:54 Min dag Permalink


Kommentarer
Postat av: Sara

Hej Tjejen! Hoppas allt är bra med dig! :) kram*

2008-11-23 @ 00:13:43
URL: http://saraajansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0