Idol- första kvalomgången för killarna

Då var första kvalomgången för killarna avklarat. Låtarna var en smula roligare än tjejernas. En sak är roligt bland killarna... Det är deras röster, det är ingen som är den andre lik. Och det gör hela grejen mycket intressantare! Visst är det någon tjej som sticker ut, men de är inte lika olika som killarna!

Och till gårdagens framträdanden...

Jesper- > Förstår faktist inte varför han kommit vidare, det var så många bra som åkte ur och så är han kvar. Igår lät allt så mesigt att man funderade på om han ens hade någon sångröst..
Elias- >Riktigt ball igår. Man skulle kunna tro att han gjort detta mer än en gång. Han hade koll på alla kamerorna och visade inget tecken på nervositet. Låten var lite knasig, men han gjorde den bra!
Kevin-> han har en bra röst, men han verkar lite mesig på ett sätt. Det kändes bara konstigt att han gick upp och sjöng en låt om sin döda mamma. Efter första gången borde de gå upp och göra en låt för att alla som kollar ska få sig en uppfattning. Istället tyckte man bara synd om honom. Men som sagt, man kan inte klandra hans sångröst!
Robin B- > han sjunger väldigt bra, men precis som Jesper så står han still och är nästintill sjukligt nervös. Och presic som Bagge sa är han en rocksinger och ingen messångare.. Får hoppas att han väljer bättre låtar nu!
Lars- > Har sagt det förr och säger det inge, FY FAN VA BRA! Nu har han bevisat att han kan göra en sån här låt. Visserligen sätter han inte varje klang som öronen vill lyssna på, men han gör det på sitt sätt som är så jävla bra! Om Sepideh är min favorit hos tjejerna så är Lars det bland killarna!
Johan- > Vad ska man säga.. Han är ball på scenen för att vara en 16åring, men sjunga bra gör han inte.. Han kan inte vara kvar så länge eftersom Sverige söker en idol, och ingen pajas!
Rasmus-> Han är ingen favorit för mig, men han har sin stil. Dock tycker jag den är för pipig. Låter nästan som janne långben ibland. Och som Andreas sa; Han är Sveriges nästa soulkung, inte idol! Var kanske därför han åkte ur!
Robin E- > Han kan sin grej. Scen närvaron, rösten, allt sitter på sin plats, hoppas svenska folket ser det också!

Lite tråkig kvalomgång, men bättre än i förrgår! hoppas tjerna har ryckt upp sig och tagit tills sig vad juryn sa sist.. så kanske kvällens kvalomgång blir en smula bättre än den första :)


 

LArs
Bagge-juryidolen och Lars, idol-idolen

2008-10-01 @ 12:00:00 Min dag Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0