Blåbärskaka med vaniljvisp

Ingredienser
125 g Margarin
1 1/2 dl Socker
2 ägg
2 1/2 dl Vetemjöl
1/2 tsk Bakpulver
2 msk Mjölk
1 msk Vaniljsocker
2 dl Blåbär
Gör såhär
-  Smält smöret.
 - Vispa socker och ägg med en vanlig handvisp. 
- Tillsätt mjöl, bakpulver och vaniljsocker
- Rör i smöret och mjölken.
- Smöra och bröa en form med löstagbara kanter
- Häll i smeten i formen och strö på blåbären.
- Ugnen på 175 grader i 30-40 minuter. 
- Ta bort kanten på formen och låt svalna. 
- Strö över lite florsocker och servera med vaniljvisp eller vanilsås.

2009-08-01 @ 18:46:05 Sajsa bakar/lagar mat Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0