Get smart

Igår hade jag och Alx en myskväll med god mat och film. Vi gjorde lasange, väldigt gott och hade lite glass med chokladkross till efterrätt. 

 G e t    s m a r t

Maxwell Smart är den skarpaste fältanalytikern för den hemliga underrättelsetjänsten CONTROL, vars motpol är terroristorganisationen KAOS. Smarts största dröm är att bli en fältagent och få visa världen var han går för. Även om han har vad som krävs så vill hans chef behålla honom i högkvarteret då han behövs där mer och ingen kan göra hans jobb bättre. I samband med en attack mot CONTROL så blir han dock agent i alla fall då agenternas identiteter blir kända och därför svävar i livsfara om de tar sig ut på fältet. Smart blir partner med agent 99 som nyligen genomgått plastikoperation för att kunna synas ute igen utan att bli igenkänd. Detta är inte till Agent 99:es belåtenhet då hon ifrågasätter Smarts erferenhet och träning... något hon gör rätt i.


Den var väldigt lättsam och rolig. Lite "töntigt" rolig kanske. Men lite i samma stuk som den "nakna pistolen", fast han jämförde sig mer som Agent 007, alltså Bond.
längd 1h 49 minuter.



// S A J S A
2009-02-18 @ 08:45:42 Min dag Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0