Kexchokladkaka med nötter, choklad och kokos

Ingredienser

6 kexchoklad á 55g
120 g paranötter
100 g mörk choklad Anton Berg GHANA
50 g choklad Mountain superior med honung och mandel
140 g cocosflingor
1 burk sötad kondenserad mjölk


Gör så här

Smörj en form, lätt.
Kör kexchokladen till smulor i matberedare.
Samma med nötter och choklad men de skall vara lite grövre.
Blanda kexchokladsmulor, nötter- choklad- hacket och cocos.
Häll i den kondenserade mjölken och tryck samman till en smulig deg. Bred ut jämt i bakformen.

Bakas i ugn 200°C ca 15-20 minuter
2009-01-20 @ 14:12:24 Kladdkakor Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0