MINT COCACCINO

Mintchoklad och kaffe - istället för godis


I n g r e d i e n s e r
1 dubbel espresso
l,5 tsk chokladsås eller O'Boy blandat med en tsk mjölk
1,5 dl varm mjölk, 3% (gärna skummad)
3 msk vispgrädde
2 tsk mintströssel eller krossad choklad


Gör såhär:
Sirapen kan bytas ut mot mintchoklad, exv två AfterEight och eventuellt en tsk socker.
Häll upp espresson i ett högt glas. Spruta chokladsås längs glasets insidor, häll över den varma mjölken. Häll i sirapen eller lägg i mintchokladkakorna. Rör om. Toppa med grädde och garnera med strössel eller krossad choklad.

¨

[ A R L A ]

2009-01-22 @ 10:49:33 Varma drycker för kalla kvällar Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0