Mintkaka med päronkonjak och vit choklad

Ingredienser
2 dl socker

2 ägg

1 1/2 dl mjöl

100 g smör

1/2 dl kakao

100 g Marabou mintcrisp

4 msk päronkonjak

1 krm salt


Glasyr:

100 g vit choklad

100 g naturell philadelphiaost


Gör så här:

Värm ugnen till 175 grader.

Hacka chokladen och blanda allt i en bunke, äggen sist.

Smörj och bröa en form. Häll i smeten och grädda i ugnen

i 15-30 minuter.


Glasyren:

Smält chokladen i mikron, blanda i philadelphiaosten och bred ut den på den färdiga kakan.

2009-01-20 @ 13:55:11 Kladdkakor Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0