sockerkaka med Apelsin och choklad

150 gr smör
2 1/2 dl socker
1 tsk vaniljsocker
3 ägg
4 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 msk kakao
rivet skal och saft av en apelsin
100 g choklad

Gör såhär
vispa socker och smör poröst. tillsätt ett ägg i taget. Därefter resterande.
Hacka chokladen i bitar och lägg ner i smeten. Smöra och bröa en form.
Gräddas i nedre delen av ugnen 50-60 minuter på 175 graders värm.

Låt svalna och servera den därefter. Går även bra att frysa in.

Ett tips är att dela upp den så att man slipper tina hela sen.


2009-01-21 @ 18:18:41 Sajsa bakar/lagar mat Permalink


Kommentarer
Postat av: Conny

Tack för att du dela med dej av ett kanon recept :)

2012-03-09 @ 17:12:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0