I fredags kom Uppsalaflickorna <3


På fredagen var det Wheels and Wings i Varberg för jag vet inte vad, gången ... Jag passade på att visa upp Staden Varberg för mina kära Uppsala vänner. Eller ni kopplar kanske bättre om jag skriver Lag (Rasbo) kompisar !?

Jag, Alexander, Mackan, Jonas och Amanda tjuvstarta dagen redan klockan 2 med lunch på Café Ströget, mitt gammla hak ;) Majoriteten käka tacopanini som är supergott!! Rekomenderas varmt!!
Därefter satte vi oss vid Ankaret på klipporna. Grabbarna och Amanda knäppte ena ölen efter den andra medan jag snällt fick dricka festis och äta vindruvor (Chaffis).

Runt sjutiden drog vi ner till stationen i Varberg för att möta upp dem <3 Helt sjukt vad tiden gått fort. Det var 2,5 år sen jag träffade dem senast ... Dåligt, men jag flyttar runt så mycket och skaffar kompisar och sprider ut den ena vännen efter den andra runtom i Sverige. Men det är inte bara nackdelar med det. En helg med dessa flickor är mycket efterlängtat från min sida.

Vi satte oss på precis samma plats vid ankaret och fortsatte kvällen där. Vid halv tolv var det färdifestat och hemfärd var ordet.

Hade en mysig fredagkväll med mina vänner samt min pojke <3 Underbart!!

2009-07-20 @ 20:03:34 Min dag Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0