Sajsa´s Kladdkaka

Måste skryta lite, men denna kladdkakan är helt överjävlig. Jag baka den häromdagen, frös in det som blev över och tinade upp någon dag efter. Ingen skillnad på smak eller konsistens över huvud taget.
Tanken är att göra typ 2 stycken och frysa in bara för att ha när någon kommer hit.
Mina kakor ligger bara och väntar på att bli uppätna i frysen. Det är ju gott i början, men som det är nu så fikas det för sällan under detta tak. Och vi kommer bara ihåg att det finns den första veckan.
I alla fall så passa den superbra med lite halvsmällt glass och blåbär ;D

Kladdkaka

100 gr smör
2 ägg
3 dl socker
1,5 dl mjöl
1 dl kakao
1/4 tsk salt
Viktigt   -->   50 g mjölkchoklad ( Hellst Marabou )

2009-07-23 @ 12:28:01 Sajsa bakar/lagar mat Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0